Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Gaya Hidup

Mengkaji Patung Buddh a..para Ilmuwan Semuanya Terkejut! Rupa rupanya ada Ini dalam patung Buddha!

2018-02-04      videoviral      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Mengkaji Patung Buddha..para Ilmuwan Semuanya Terkejut! Rupa rupanya ada Ini dalam patung Buddha!

Untuk terus menonton video ini silakan langsung saja scroll ke video nya di bawah..

Sejak kebelakangan ini me many ramai para ilmuwan dan pengkaji yang gemar mengkaji sejarah dan budaya negara China kerana di percayai negara itu memang kaya dengan search dan nilai seni budaya nya.

Tak kira lah samada ilmuwan dari china sendiri dan ilmuwan dari negara lain memang sering meridian apa yang terdapat di negara china sebagai bahan kajian mereka.

Baru baru ini ada sekumpulan Ilmuwan yang menjadikan patung patung Buddha sebagai bahan untuk kajian untuk meneliti nilai seni dan maknanya.

Namun ketika meneliti salah satu patung Buddha mereka semua kaget dan cukup terkejut melihat ada tengkorak dan rangka manusia di dalam nya.

Setelah diselidiki ternyata rangka itu milik seorang biksu dan biksu itu seorang yang terkenal pada zaman dinasti song..

Selain itu ada juga benda lain yang ditemui bersama rangka itu.
Dimana ada tulisan kuno zaman dinasti song..namun para ilmuwan masih lagi mengkaji erti dan makna serta apa yang mahu disampaikan oleh tulisan itu.

Jom kita saksikan video ini dan share dengan kawan kawan sebagai pengetahuan yang mungkin berguna.

Terimakasuh sudi menonton.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Best siot!! Uqasha Senrose Kena Gomol Dengan Sepupu Lelaki #uqasha #k ontroversi
 
 
  Fuhh!! Boleh Pulak Perdana Ni Main Kejar Kejar Dengan Polis
 
 
  Kereta Baru Ini D ikuburkan Selama 50 Tahun Untuk 'Tujuan' INI.. !!
 
 
  Al-Fatihah Zaibo Meninggal Dunia.. 'Sempat Takbir tiga kali sebelum Rebah..'
 
 
  BIADAP!!.. Jijiknya perbuatan perempuan ni..Hati2 Kalau buat facial muk a..takut jadi macam ni..peremp uan ni tak senonoh betul..
 
 
  Dirakam oleh Kamera Drone, Ratusan Duyung di Laut Membuat Orang Aneh.
 
 
  Pengasuh mengamuk bila bayi pecahkan gelas.. Kucing per tahankan bayi dari pengasuh!
 
 
  Tragis! Detik Tengku Adnan Di Tahan SPRM..!
 
 
  Penyelam ini terkejut! Melihat terdapat banyak pat ung-patung di laut, tiba-tiba ternyata ... WOOW
 
 
  Nak tunjuk HEBAT sangat memotong dekat corner, tu habuan dia