Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Dalam diam diam Isteri merakam ! Dikira sedang masak, Wanita ini Rakam Suami dan Anak Gadisnya yang sedang macam ini didapur..

2018-02-04      Video Viral Viral 👍      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Dikira sedang masak, Wanita ini Rakam Suami dan Anak Gadisnya yang sedang macam ini didapur..

Jika anda tidak mahu membacanya ,anda terus scroll sampai kebawah tonton cerita ini.
Jangan lupa like fb fanpage kami dibawah.Video Power Viral.
Selamat datang ke siaran video channel informasi informasi,gaya hidup ,hiburan ,berita terkini,fakta fakta kejadian aneh tapi nyata yang ada didunia ini.seram,lawak dan lain lain lagi.

Seorang anak pasti mereka menyayangi seorang ayahnya lebih daparipada itu,bahawa anak gadis ini mesti lebih manja dengan ayahnya.mereka berdua di dapur ,sangkakan ingin memasak,pada ketika itu anak gadis ini dengan ayahnya tidak tahu ibunya telah meletakkan dan merakam satu camera tentang kajian mereka berdua didapur.hanya 1.4 minit itu membuat satu tangkapan,terakam kamera itu bahawa anak dan ayahnya berada didapur sambil mendengar alunan muzik yang suasana menjadi begitu lembut sekali
Semoga anda terus tehibur dengan kisah cerita ini.tontonlah sampai ke penghujungnya supaya anda ketahui jalan ceritanya.
Anda juga boleh scroll sampai kebawah ada lagi cerita menarik buat anda tonton bersama keluarga dan rakan2 ketika santai2.pasti anda akan tengok berulang ulang kali.
Anda juga boleh share di fb atau dilaman sosial yang lain.
Jika ada sebarang pertnyaan boleh terus berhubung dengan admin web ini.

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan.sekian

Jangan lupa like fb fanpage kami dibawah.Video power viral.

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:


Trending

  Best siot!! Uqasha Senrose Kena Gomol Dengan Sepupu Lelaki #uqasha #k ontroversi
 
 
  Fuhh!! Boleh Pulak Perdana Ni Main Kejar Kejar Dengan Polis
 
 
  Kereta Baru Ini D ikuburkan Selama 50 Tahun Untuk 'Tujuan' INI.. !!
 
 
  Al-Fatihah Zaibo Meninggal Dunia.. 'Sempat Takbir tiga kali sebelum Rebah..'
 
 
  BIADAP!!.. Jijiknya perbuatan perempuan ni..Hati2 Kalau buat facial muk a..takut jadi macam ni..peremp uan ni tak senonoh betul..
 
 
  Dirakam oleh Kamera Drone, Ratusan Duyung di Laut Membuat Orang Aneh.
 
 
  Pengasuh mengamuk bila bayi pecahkan gelas.. Kucing per tahankan bayi dari pengasuh!
 
 
  Tragis! Detik Tengku Adnan Di Tahan SPRM..!
 
 
  Penyelam ini terkejut! Melihat terdapat banyak pat ung-patung di laut, tiba-tiba ternyata ... WOOW
 
 
  Nak tunjuk HEBAT sangat memotong dekat corner, tu habuan dia