Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

>> Informasi

Viral Awek Cantik Kantoi Dalam Ladang Belakang Rumah.Tak Sangka..

2018-02-05      Hot Vids      Report

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Viral Awek Cantik Kantoi Dalam Ladang Belakang Rumah.Tak Sangka..

Selamat datang ke channel HotVids.Kami menyajikan pelbagai video informasi dan gaya hidup untuk tontonan anda.

SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK TERUS TONTON VIDEONYA JIKA ANDA KESUNTUKAN MASA UNTUK MEMBACA

Ish..ish..ish..macam ni pun ader.Tidak dapat dipastikan dimana kejadian ini dirakam dan divideokan.

Si perakam pada mulanya kelihatan mencari seseorang yang mungkin adik bongsunya kerana terdengar suara dia memanggil gadis tersebut dengan panggilan Ucu.

Apabila tidak menemui adiknya itu dia segera mencari di sekitar kawasan rumahnya namun tiada juga ditemui.Akhirnya baru dia terfikir untuk mencari adiknya itu di kawasan ladang di belakang rumahnya.

Dia berlegar legar di kawasan ladang tersebut sambil matanya meliar mencari Ucu.Akhirnya dia berjaya menemui adiknya itu di sebalik pokok kelapa sawit.

Namun apa yang mengejutkan ialah rupa rupanya adiknya itu sedang...hmmmm...

:::
Untuk mengetahui cerita selanjutnya sila tonton video ini sampai ke hujungnya supaya anda mendapat informasi yang lengkap.

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan sila berhubung dengan admin laman web ini.Video di dalam web ini adalah untuk hiburan semata mata.Sila scroll ke bawah untuk melihat video penuh mengenai kisah ini.

Terima kasih kerana sudi menonton.

Jangan lupa like and follow FB fanpage kami VIDEO BIKIN PANAS seperti di bawah.Terima kasih.

:::
VIDEO BIKIN PANAS

Sila tonton video:


Like facebook fan page untuk dapatkan info terkini:

Video yang mungkin anda suka

Trending

  Dulu Sufian Suhaimi 'T inggalkan Bekas Kekasih Demi Elfira' Kini ..??
 
 
  naik helik opter pun putus juga k..berita putus tunang Elfira jadi bahan lawak
 
 
  bukan saya sorang yang kena, nelydia pun kena j ugak-farid kamil
 
 
  Tampak seperti gubuk reot, tak disangka isi didala mnya menge jutkan..
 
 
  Akhirnya Suffian Suhaimi tampil jawab statement ibu Elfira Loy tentang isu Putus Tunang
 
 
  Tak malu ya? Kelakuan gadis ni kat dalam subway buat orang geleng kepala...
 
 
  Harap Anak saya Ditemukan Lelaki Jujur, ' Ibu Buka mulut putus Tunang dengan Sufian Suhaimi.
 
 
  Astaqfirul lah.. Kat masjid dia pun boleh buat... Nasib baik pegawai cepat bertindak
 
 
  Viral misteri - Seorang lelaki menggakui telah menj elejahi sehingga ke tahun 2118
 
 
  lori terpa njang di dunia!!