Dunia Harian 

Isu semasa, informasi, hiburan, dll

Program Share Video Dan Buat Duit

     
Program ini tidak perlu modal. Pendaftaran adalah percuma.
     
Syarat untuk menyertai program ini:
  Mesti ada e-mel akaun
  Mesti ada paypal akaun
  Berumur 18 tahun dan ke atas
     
Bonus 1: Bonus Share video
  Cari video dalam laman web ini
  Share ke dalam facebook group atau facebook page anda
  Mereka yang tengok video yang anda share akan menjana pendapatan untuk anda
  1000 view bernilai USD 2
  Semakin banyak orang tengok video yang anda share, semakin banyak anda akan untung
     
Bonus 2: Bonus Buat Video / Bonus Author
  Selain share video yang tersedia ada dalam laman web ini, anda juga boleh cari video dalam youtube dan masukkan ke dalam laman web ini
  Kalau anda ada video sendiri, boleh upload ke dalam youtube dan masukkan ke dalam laman web ini
  Ahli lain yang share video anda, anda akan dapat bonus buat video
  Anda boleh tentukan berapa peratus yang anda mahu kongsi kepada ahli yang share video anda.
  Misalnya anda mahu kongsi 80% kepada ahli yang share video anda, maka mereka yang share video anda, anda akan dapat 20% daripada share mereka sebagai bonus buat video / bonus author
     
Apa jenis video yang boleh saya letak dalam laman web ini?
Anda boleh masukkan apa-apa video kecuali video seperti di bawah (termasuk cover video) adalah dilarang:
  berunsur lucah, sexy keterlaluan, bogel, tarian sexy
  payudara, ilmu seks
  penjualan arak, judi, dadah, senjata
  video yang mempunyai hak cipta seperti wayang, music video, anime
     
Bonus 3: Bonus Downline
  Anda juga boleh cari downline untuk keuntungan yang lebih banyak
  Bonus downline adalah seperti berikut:
    Level 1: 10%
    Level 2: 3%
    Level 3: 1%
  Anda boleh cari seberapa banyak downline yang anda mahu, tiada limit
     
Bila saya akan dapat bayaran?
Anda akan dibayar sekiranya keuntungan anda sudah mencapai USD 12 dan ke atas. Keuntungan anda pada bulan ini akan dibayar pada 12-30 bulan seterusnya.

Sebagai contoh: anda sudah mencapai keuntungan USD 22 pada bulan Jun, anda akan dapat bayaran dalam paypal anda pada hari 12-30 bulan Julai.
 
 
     
     

Trending

  Dulu Sufian Suhaimi 'T inggalkan Bekas Kekasih Demi Elfira' Kini ..??
 
 
  naik helik opter pun putus juga k..berita putus tunang Elfira jadi bahan lawak
 
 
  bukan saya sorang yang kena, nelydia pun kena j ugak-farid kamil
 
 
  Tampak seperti gubuk reot, tak disangka isi didala mnya menge jutkan..
 
 
  Akhirnya Suffian Suhaimi tampil jawab statement ibu Elfira Loy tentang isu Putus Tunang
 
 
  Tak malu ya? Kelakuan gadis ni kat dalam subway buat orang geleng kepala...
 
 
  Astaqfirul lah.. Kat masjid dia pun boleh buat... Nasib baik pegawai cepat bertindak
 
 
  Harap Anak saya Ditemukan Lelaki Jujur, ' Ibu Buka mulut putus Tunang dengan Sufian Suhaimi.
 
 
  Viral misteri - Seorang lelaki menggakui telah menj elejahi sehingga ke tahun 2118
 
 
  lori terpa njang di dunia!!